Boka behandling

Osteopati

Osteopati är en behandlingsform som syftar till att minska kroppens obalanser så att alla system – såsom nervsystemet, blodcirkulationen och lymfsystemet – fungerar optimalt. Målet är att hitta orsaken till problemet, låsa upp blockeringar, hjälpa kroppens läkningsförmåga och optimera kroppens funktion.

Boka Behandling
Osteopatisk Behandling
Anna tillämpar sin osteopatiska kunskap i kombination med en djup förståelse för kroppens inneboende emotionella intelligens, vilket gör hennes osteopatiska praktik unik.

I sitt yrke har Anna studerat hur långvarig stress och känslomässiga tillstånd är kopplade till klienternas symptom. Kroppen kan lagra stress och känslor, som sedermera kan manifesteras som smärta eller sjukdom.

Genom att analysera klientens fysiska symptom kan hon ofta härleda till en underliggande emotionell orsak. Patienten får en djup förståelse för hur kroppen, sinnet och känslorna är sammankopplade, och därigenom en ökad kroppskännedom.

 

Kundreferenser

Anna är enormt kunnig inom osteopati och om sambanden mellan kropp och själ. Hon kan teknikerna för att vi ska bli hela och välmående och mer lyckliga.

- Erika G

Anna är fantastisk på att behandla både kropp och själ!

- Roland G

Seriöst, professionellt och förtroendeingivande bemötande.

- Magnus M

Mycket bra bemötande, och lyhörd för vad jag behöver hjälp med.

- Perola B

När jag träffade Anna första gången hade jag varit mycket fysiskt begränsad i sex år på grund av graviditetsrelaterade problem. Hade svårigheter att klara vardagen och att springa var fysiskt omöjligt. Det kändes som att jag hade testat det mesta (både var vården hade att erbjuda samt olika alternativa metoder) för att bli bättre men utan resultat. Efter några få besök hos Anna började jag kunna jogga så smått och idag, inte ens tre månader efter första besöket klarade jag en runda på 5 km! Anna besitter en enorm kunskap om kroppen, på alla plan, och har förmågan att behandla mycket effektivt på kroppens villkor. Hon håller en stressad kropp i handen och hjälper den att hitta rätt väg att självläka på ett sätt som verkligen imponerar mig som fysioterapeut. Varma rekommendationer!