ANF Pain Therapy

ANF använder sig av olika diskar som var och en på sitt sätt avger en specifik frekvens. Disken appliceras på huden och aktiveras av kroppens värme. Diskarna överför en unik frekvens till kroppens neuron som plockas upp av nervsystemet och därigenom börjar en läkande process. Genom att förbättra och förstärka nervsystemets signaler direkt till behövande cellnivå påskyndas läkningen avsevärt.

Det finns i nuläget över 180 olika ANF diskar, alla med sin egen unika specifika funktion,

Genom att kombinera olika diskar kan man normalisera och optimera kroppens olika system och funktioner såsom nerver, muskler, organ, lymfsystemet  och hormonproduktionen.

Finns ingen som Anna. Hon ger allt i en behandling och man går därifrån hänförd och lycklig över att någon kan se precis vad ens kropp behöver. Det här är ingen vanlig behandling. Detta är from heaven sent.

- Malin C

Fantastisk upplevelse! Mjuka, inkännande händer som liksom "vaggade" fram en friskare, mjukare och en skönare version av mig! Som att starta en läkande resa, mot en friskare och mer välmående version av mig! Anna, du är verkligen kroppens deckardrottning! Det här är den nya tidens läkekonst! Om kroppen är dig kär, då börjar du din hälsoresa här!

- Catarina H

Helt fantastisk människa med ett otroligt varmt och fint bemötande. Redan efter en behandling så mår jag mycket bättre efter flera år av depression och smärtor. Jag rekommenderar varmt Anna till alla människor.

- Elin F

INFO@ANNALEVINJA.SE

0736 - 908 959

BOKA BEHANDLING

Copyright © 2024 annalevinja.se | All Rights Reserved