Om Anna

Anna Levinja är utbildad Osteopat D.O. med en 7-årig anatomisk utbildning i grunden. Anna tillämpar sin osteopatiska kunskap i kombination med en djup förståelse för kroppens inneboende emotionella intelligens, vilket gör hennes praktik holistisk och unik. Med sin unika kunskap och förmåga förklarar hon kroppens komplexa system på enkla sätt. Anna vidareutbildar sig kontinuerligt och fördjupar ständigt sin kunskap om kroppens otroliga intelligens och komplexitet.

Utbildning och kvalifikationer

Osteopat D.O. Skandinaviska Osteopathögskolan i Göteborg
Metatron Hospital practitioner
Certifierad ANF practioner
Certifierad EQ-terapeut

Kroppens intelligens har alltid varit Annas ledstjärna och en aldrig sinande källa av inspiration och engagemang. Anna började sin karriär som pedagog med särskilt intresse för barn med motorik- och perceptionsstörningar. Samtidigt etablerade hon sig som välrenommerad instruktör och entreprenör i fitnessbranschen. 

Fascinationen för kroppen ledde Anna till en sjuårig utbildning vid Skandinaviska Osteopathögskolan i Göteborg. Som färdigexaminerad osteopat öppnade Anna sin privata klinik i Helsingborg, som hon driver än idag.

Parallellt med hennes arbete som osteopat är Anna en uppskattad kursledare inom kroppskännedom och självläkning. Hon har under många år lett kurser kring kroppens intelligens och läkningsförmåga både för privatpersoner som kroppsterapeuter, i egen regi och i samarbete, i Sverige och internationellt. Anna har även lett kursresor i avancerad självkännedom och personlig utveckling utomlands.

Finns ingen som Anna. Hon ger allt i en behandling och man går därifrån hänförd och lycklig över att någon kan se precis vad ens kropp behöver. Det här är ingen vanlig behandling. Detta är from heaven sent.

- Malin C

Fantastisk upplevelse! Mjuka, inkännande händer som liksom "vaggade" fram en friskare, mjukare och en skönare version av mig! Som att starta en läkande resa, mot en friskare och mer välmående version av mig! Anna, du är verkligen kroppens deckardrottning! Det här är den nya tidens läkekonst! Om kroppen är dig kär, då börjar du din hälsoresa här!

- Catarina H

Helt fantastisk människa med ett otroligt varmt och fint bemötande. Redan efter en behandling så mår jag mycket bättre efter flera år av depression och smärtor. Jag rekommenderar varmt Anna till alla människor.

- Elin F

INFO@ANNALEVINJA.SE

0736 - 908 959

BOKA BEHANDLING

Copyright © 2024 annalevinja.se | All Rights Reserved