Metatron Hospital

Under en Metatron Hospital behandling placeras triggersensorer på patientens huvud. Triggersensorerna skickar ut signaler som skapar resonans inne i kroppen. Kroppens celler har olika frekvenser beroende på om de är en cell i levern eller i blodet. En frisk cell har en frekvens, en sjuk cell har en annan. De olika frekvenserna berättar om cellernas tillstånd vilket sedan analyseras och visualiseras tredimensionellt så att patienten kan se allt på en screen.

Cellernas hälsotillstånd visas genom tydliga färg- och figurkodningar. När kodsystemet visar en markering där cellernas tillstånd har försämrats zoomar terapeuten in vävnaden och applicera meta korrektion för att hjälpa kroppen läka det specifika tillståndet. Genom ett pedagogiskt färg- och figursystem kan patient enkelt se sin kropps tillstånd både vad gäller skelettet, muskler, de inre organen samt blodådror och tandstatus. Scannern kan gå djupare och djupare ner i nivåerna av vävnad och även läka på genetisk nivå.

 

Metatron Hospital registrerar dina nivåer av svamp, bakterier, virus, parasiter och inälvsmaskar, vilken sort de tillhör är samt visar det bästa sättet att stävja dem.

Genom ett enda besök får du både diagnos, analys och behandling.

För optimal hälsa även där du inte visste att det behövdes.

 

Finns ingen som Anna. Hon ger allt i en behandling och man går därifrån hänförd och lycklig över att någon kan se precis vad ens kropp behöver. Det här är ingen vanlig behandling. Detta är from heaven sent.

- Malin C

Fantastisk upplevelse! Mjuka, inkännande händer som liksom "vaggade" fram en friskare, mjukare och en skönare version av mig! Som att starta en läkande resa, mot en friskare och mer välmående version av mig! Anna, du är verkligen kroppens deckardrottning! Det här är den nya tidens läkekonst! Om kroppen är dig kär, då börjar du din hälsoresa här!

- Catarina H

Helt fantastisk människa med ett otroligt varmt och fint bemötande. Redan efter en behandling så mår jag mycket bättre efter flera år av depression och smärtor. Jag rekommenderar varmt Anna till alla människor.

- Elin F

INFO@ANNALEVINJA.SE

0736 - 908 959

BOKA BEHANDLING

Copyright © 2024 annalevinja.se | All Rights Reserved