Osteopati

Osteopati är en behandlingsform som syftar till att minska kroppens obalanser så att alla system – såsom nervsystemet, blodcirkulationen och lymfsystemet – fungerar optimalt. Målet är att hitta orsaken till problemet, låsa upp blockeringar, hjälpa kroppens läkningsförmåga och optimera kroppens funktion.

Anna tillämpar sin osteopatiska kunskap i kombination med en djup förståelse för kroppens inneboende emotionella intelligens, vilket gör hennes osteopatiska praktik unik.

I sitt yrke har Anna studerat hur långvarig stress och känslomässiga tillstånd är kopplade till klienternas symptom. Kroppen kan lagra stress och känslor, som sedermera kan manifesteras som smärta eller sjukdom.

 

Genom att analysera klientens fysiska symptom kan hon ofta härleda till en underliggande emotionell orsak. Patienten får en djup förståelse för hur kroppen, sinnet och känslorna är sammankopplade, och därigenom en ökad kroppskännedom.

Finns ingen som Anna. Hon ger allt i en behandling och man går därifrån hänförd och lycklig över att någon kan se precis vad ens kropp behöver. Det här är ingen vanlig behandling. Detta är from heaven sent.

- Malin C

Fantastisk upplevelse! Mjuka, inkännande händer som liksom "vaggade" fram en friskare, mjukare och en skönare version av mig! Som att starta en läkande resa, mot en friskare och mer välmående version av mig! Anna, du är verkligen kroppens deckardrottning! Det här är den nya tidens läkekonst! Om kroppen är dig kär, då börjar du din hälsoresa här!

- Catarina H

Helt fantastisk människa med ett otroligt varmt och fint bemötande. Redan efter en behandling så mår jag mycket bättre efter flera år av depression och smärtor. Jag rekommenderar varmt Anna till alla människor.

- Elin F

INFO@ANNALEVINJA.SE

0736 - 908 959

BOKA BEHANDLING

Copyright © 2024 annalevinja.se | All Rights Reserved