Boka behandling

Om Anna Levinja

Anna Levinja är utbildad Osteopat D.O. med en 7-årig anatomisk utbildning i grunden. Under sin karriär har hon kontinuerligt studerat och vidareutbildat sig inom kroppens intelligens. Med sin unika förmåga förklarar hon kroppens komplexa system på ett enkelt sätt.

Utbildning och kvalifikation 

  • Osteopat D.O.
    Skandinaviska Osteopathögskolan i Göteborg
  • Metatron Hospital practitioner
  • Certifierad ANF practioner 
  • Certifierad EQ-terapeut

Kroppens intelligens har alltid varit Annas ledstjärna och aldrig sinande källa av inspiration och engagemang. Anna började sin karriär som pedagog, och etablerade sig tidigt som välrenommerad instruktör och entreprenör i fitnessbranschen. 

Fascinationen för kroppen ledde Anna till en sjuårig utbildning till Osteopat D.O. vid Skandinaviska Osteopathögskolan i Göteborg. Som färdigexaminerad Osteopat D.O. öppnade Anna sin privata osteopatklinik i Helsingborg, som hon driver än idag. Anna tillämpar sin osteopatiska kunskap i kombination med en djup förståelse för kroppens inneboende emotionella intelligens, vilket gör hennes osteopatiska praktik unik.

Parallellt med hennes arbete som osteopat är Anna en uppskattad kursledare inom avancerad kroppskännedom och självläkning. Hon har under många år lett kurser kring kroppens intelligens och läkningsförmåga, för såväl privatpersoner som kroppsterapeuter, i egen regi och i samarbete.

Anna vidareutbildar sig kontinuerligt, och fördjupning av kunskap om kroppen är hennes stora drivkraft i arbetet och livet.

Tjänster

 Osteopati

En kropp som har ont eller är sjuk vill bara en sak - att bli frisk. Här är behandlingen som hjälper dig bli fri från smärta.

 

Boka behandling
Metatron Hospital

Frekvensmedicin, nya tidens hälsoundersökning. Diagnos, analys och behandling i ett besök. Scannar kroppens av alla system.

 
Boka behandling
Onlinekurser

Kurser för dig som vill lära dig mer om hur du håller dig frisk. Här finns Anna Levinjas samlade kunskap och erfarenhet om kroppen.

 

Boka kurs