Boka behandling

Metatron Hospital

 

I Metatron Hospitals behandling placeras triggersensorer på patientens huvud. Triggersensorerna skickar ut signaler som skapar resonans inne i kroppen. Kroppens celler har olika frekvenser beroende på om de är en cell i levern eller i blodet. En frisk cell har en frekvens, en sjuk cell,  en annan.  De olika frekvenserna berättar om cellernas tillstånd vilket sedan analyseras och visualiseras 3 dimensionellt så att patienten kan se allt på en screen.

 

Boka behandling

Cellernas hälsotillstånd visas genom tydliga färg,- och figurkodningar. När kodsystemet visar en markering där cellernas tillstånd har försämrats zoomar terapeuten in vävnaden och applicera meta korrektion för att hjälpa kroppen läka det specifika tillståndet. Genom ett pedagogiskt färg- och figursystem kan patient enkelt se sin kropps tillstånd både vad gäller skelettet, muskler, de inre organen samt blodådror och tandstatus. Scannern kan gå djupare och djupare ner i nivåerna av vävnad och även läka på genetisk nivå.

Metatron Hospital registrerar dina nivåer av svamp, bakterier, virus, parasiter och inälvsmaskar,  vilken sort det är samt visar det bästa sättet att stävja dem.

Genom ett enda besök får du både diagnos, analys och behandling. 

För optimal hälsa även där du inte visste att det behövdes.

Kundreferenser

 

Hej bästa Anna, Tack för bra resultat av behandlingen förra onsdag 🥰 tarmfuntionen har förbättrats, problemen i högra benet är mindre och jag tror även att njurarna och urinblåsan har rensats. Så tacksam.

- Birgitta